Bojan (41 god)

P: Problem sa potencijom odrzavanje erekcije i brzo omekša penis .Postoji li neko rešenje za ovakve probleme kojić na žalost ima sve više pozz.

O: Poštovani, rešenje svakako postoji, samo ga treba pronaći. Prvi korak u pronalaženju rešenja jeste najpre fokusiranje na traženje uzroka problema sa potencijom . Oni se, generalno, svrstavaju u fizičke i psihičke. Kod fizičkih, uzrok mogu biti fizološka stanja i procesi koji onemogućavaju pravilan dotok krvi do penisa. Među njima mogu biti i prilično ozbiljna stanja, poput dijabetesa i srčanih oboljenja . Psihički uzroci su oni koji su povezani sa mentalnim zdravljem i funkcionisanjem: od stresa, anksioznosti , do depresivnosti, problema u partnerskom odnosu i tome slično. Neko generalno pravilo je da, ako postoje redovne jutarnje erekcije, onda telo jeste u stanju da proizvede erekciju i uzrok problema se stoga krije u domenu psihe.

Ono što možete da učinite, ukoliko ste zdravi i nemate nikakva hronična ili akutna oboljenja, možete da probate neki od lekova za potenciju . Međutim, ponekad je uzimanje lekova samo privremeno rešenje; najodgovorniji, ali i najduži put do rešenja je odlazak kod lekara , koji će Vam pomoći ne samo u potrazi za uzorkom problema, već i u njegovom rešavanju, na način koji nije opasan niti ugrožavajuć za Vaše zdravlje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.