Branislav (39 god.)

P: Da li je normalno da mi se pored uzimanja slidene erekcija nije popravila. posle mesec- dva sam mislio da ce slidena dovesti do toga da vise nemam slabe erekcije ali mi opada jos uvek kad ne popijem tabletu. mislio sam da promenim mozda ovo ne deluje dovoljno ili pojacam dozu?

O: Poštovani, moguće je da se desi da lek ne ispolji očekivani efekat, a tada se postavlja pitanje – zbog čega. Doziranje i vrsta leka mogu biti jedan od razloga, ali ne i jedini, jer se to procenjuje na osnovu samih uzroka poteškoća sa potencijom.

Dakle, ako uzimate lek a on ne deluje, potrebna je detaljnija dijagnostika kako bi se utvrdilo da li je seksualna disfunkcija nastala usled organskih uzroka (akutnih ili hroničnih bolesti, hormonskog disbalansa i slično). Na osnovu toga bi Vaš lekar odredio da li je potrebna terapija za primarnu bolest, ili bi Vam, pak, predložio konsultaciju sa urologom. Takođe, ako problem može biti rešen lekovima za potenciju, lekar će u tom slučaju odrediti i vrstu leka i njegovo doziranje.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.