Shone (27 god)

P: Nikad nisam imao problema s erekcijom do pre par meseci. život mi je jako aktivan pa sam fizički stalno u pokretu. primetio sam i veći umor u zadnje vreme. moram da napomenem da sam uzimao zbog toga ezerex prašak. rezultat je onako, nije baš. pa bi probao nešto drugo ali ne znam jel pre toga moram otići na pregled pošto sam inače zdrav.

O: Poštovani, fizički umor ili nedostatak energije često jesu povezani sa seksualnom funkcijom, u smislu da mogu uticati na privremenu nemogućnost postizanja i održavanja erekcije. To ne mora upućivati na ozbiljniji uzrok. Međutim, i u tom slučaju preparati za potenciju predstavljaju privremeno rešenje. Svakako je poželjno da delujete na sam uzrok problema.

To bi značilo da obratite pažnju na signale koje Vam telo šalje. Ako ste iscrpljeni, pokušajte da priuštite kvalitetan odmor. Razmislite i o tome da korigujte pojedine navike (ishrana, fizička aktivnost) kako biste se bolje osećali. Ako neprijatnost ne nestaje ni nakon izvesnog vremena, savet je da se obratite lekaru. Pojačan umor takođe ne mora, ali i može biti znak nekog drugog zdravstvenog problema. U tom slučaju, problemi sa erekcijom se javljaju kao jedan od simptoma koji signalizira da bi uzrok mogao biti u drugoj, fizičkoj ili psihičkoj ravni.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.