Antun (30 god)

P: Imam problem koji se ranije nikad nije desavao, djevojka i ja smo zajedno dvije ipo godine. Sex je uvijek bio odlican dok nisam poceo da gubim erekciju. Budem uzbudjen ali nemozemo da zavrsimo do kraja. Brine me to jako, i djevojku isto a neznam u cemu je rijec i zasto se to desava…?

O: Poštovani, razlozi zbog kojih dolazi do problema sa erekcijom zaista mogu biti brojni. Da biste otkrili prave uzroke, neophodno je da najpre odredite da li su oni telesne ili psihološke prirode. Često se gubitak erekcije javlja kao simptom nekog drugog zdravstvenog stanja (dijabetesa, oboljenja jetre ili prostate, kardiovaskularnih bolesti…). Međutim, problemi sa potencijom mogu biti i pratioci prevelikog stresa, depresije ili anksioznosti.

Ne treba zaboraviti da na potenciju utiču i svakodnevne navike: pušenje i alkohol, konzumiranje narkotika, problemi sa spavanjem i nezdrav i neuredan životni stil. Na osnovu onoga što ste izneli, veoma je teško odrediti koji bi to u Vašem slučaju mogao biti pravi uzrok. Jedini način da to sigurno utvrdite jeste da posetite lekara. Tek nakon pregleda i kontrole Vašeg zdravstvenog stanja, moći ćete da dobijete savet kako da što pre prevaziđete problem.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.