bane (19 god.)

P: Pozdrav, imam problem u sexu sa erekcijom. Vise nije jaka kao inace a do sad taj osecaj nisam imao. Uvek redovan sex i uvek 100% erekcije sve do pre nedelju dana. Ima je i sad ali ne kao sto je uobicajeno. Uglavnom nisam pusac i alkohol samo povremeno, rekreativno treniram tekvondo. Ne vidim razlog za taj problem i kako da popravim situaciju 

O: Poštovani, razlog za to što Vam se dešava bi se načelno mogao tražiti u dve ravni: fizičkoj i psihičkoj. Na probleme sa erekcijom mogu uticati fiziološki faktori – loše životne navike, narušeno zdravlje i bolesti poput dijabetesa, kardiovaskularnih problema, produženog Kovida i slično. Ovde se ubrajaju i privremeni faktori kao što su, recimo, umor i nedostatak sna.

Kao psihološki uzroci se najčešće navode pojačan stres, nezadovoljstvo u partnerskom odnosu, anksioznost i depresivnost. Međutim, da bi se uzrok precizno odredio, jedini pouzdan način jeste odlazak kod lekara. To je važno upravo da bi se došlo do pravog razloga za Vaš problem, pa samim tim i do adekvatnog rešenja situacije.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.